Τοπικά

Χρηματοδότηση 36.836 € του Δήμου Σκοπέλου από το ΥΠΕΣ

Με 36.836,51 ευρώ το υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότησε τον Δήμο Σκοπέλου προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορωνοϊού. Την αποδοχή της χρηματοδότησης ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή και την εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο.
Κατακυρώθηκε επίσης, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου, σε προσωρινό ανάδοχο η σύμβαση της προμήθειας απορριμματοφόρου οχήματος έναντι του ποσού των 149.916 ευρώ με ΦΠΑ.
Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη προμήθεια έχει εγγραφεί πίστωση 150.000 ευρώ μέσω του Φιλόδημου.

Στο μεταξύ, η οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή τεχνικού δελτίου για την τροποποίηση του έργου «ασφαλτόστρωση υφιστάμενου δρόμου ελαιοτριβείου Αντωνίου-Κεραμωτό-Μάρκ-Χονδρογιώργη – Περιβολιού» συνολικού ποσού 787.414,47 ευρώ στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών.
Επίσης, από τον Δήμο Σκοπέλου ορίστηκε πληρεξούσιος δικηγόρος για την παράσταση, σύνταξη και κατάθεση προτάσεων, ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Λάρισας στις 9 Απριλίου 2021. Ο δικηγόρος καλείται να αποκρούσει τις από 11 Ιουλίου του 2020 εφέσεις δύο κατοίκων της Σκοπέλου κατά της οριστικής απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου/ Ειδική διαδικασία εργατικών διαφορών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το