Τοπικά

Χρ. Μπουκώρος: Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος για αγρότες

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πολιτικό γραφείου του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου, σχετικά με την απόφαση για την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες επισημαίνονται τα εξής:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να χαιρετίσω ολόψυχα την απόφαση του Πρωθυπουργού, η οποία ανακοινώθηκε δια του Υφυπουργού Οικονομικών πριν από λίγο στη Βουλή για κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος των αγροτών, ύψους 650 ευρώ ετησίως. Πρόκειται για μια απόφαση που στηρίζει ουσιαστικά τον πρωτογενή τομέα και το εισόδημα του αγροτικού κόσμου στο πλαίσιο μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Ο Πρωθυπουργός, συνεπής στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, κάνει πράξη τη μείωση των φόρων.

Είναι βέβαιο, ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά την δύσκολή συγκυρία της πανδημίας, θα συνεχίσει τη μείωση των φόρων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, το έχει αποδείξει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.

Με συνέπεια, σοβαρότητα και προγραμματισμό συνεχίζουμε την ανάταξη της χώρας  και αποκαθηλώνουμε το καθεστώς υπερφορολόγησης των Ελλήνων πολιτών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το