Τοπικά

Χρ. Μπουκώρος: «Ηχηρή απάντηση το μεγάλο ενδιαφέρον για το λιμάνι Βόλου»

Σε δήλωσή του σχετικά με το Λιμένα Βόλου και την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον διεθνή διαγωνισμό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος αναφέρει:
Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος οκτώ μεγάλων κοινοπραξιών ελληνικών και ξένων εταιρειών στις διαδικασίες παραχώρησης του λιμένος Βόλο, ο διεθνής διαγωνισμός εισέρχεται στην τελική του φάση, αυτή των δεσμευτικών προσφορών.
Το μεγάλο ενδιαφέρον για το πλειοψηφικό πακέτο (67%) του Οργανισμού Λιμένος Βόλου αποτελεί ηχηρή απάντηση σε όσους διαχρονικά υποστήριζαν ότι το λιμάνι Βόλου δεν παρουσιάζει εμπορικό ενδιαφέρον.
Καθόλη τη διάρκεια των τελευταίων ετών υποστήριξα σταθερά ότι ο Λιμένας Βόλου είναι η μεγαλύτερη υποδομή της Θεσσαλίας και πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθεί, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα στην τοπική οικονομία και κοινωνία, επιτελώντας άλλωστε τον ιστορικό του ρόλο.
Οι σημερινές ανακοινώσεις απαντούν σε όλους όσοι ήθελαν να κρατήσουν τον Βόλο και την Κεντρική Ελλάδα σε οικονομική καχεξία. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε και περισσότερα σχετικά με τη διαγωνιστική διαδικασία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το