Τοπικά

Χρ. Μπουκώρος: Επιβεβαιώνεται καθημερινά η στενή σχέση με τους πολίτες

Η ξεχωριστή σχέση που έχει αναπτύξει με τους πολίτες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος, καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας, επιβεβαιώνεται καθημερινά στις προεκλογικές συναντήσεις που πραγματοποιεί σε ολόκληρη τη Μαγνησία.
Το μήνυμα για την ανάγκη να γυρίσει η χώρα σελίδα και μετά από δέκα συνεχή χρόνια κρίσης να κάνει το επόμενο βήμα, φτάνει σε όλες τις γωνιές του νομού, μέσα από τις καθημερινές επαφές που πραγματοποιεί ο Χρήστος Μπουκώρος.
Ο υποψήφιος βουλευτής περιόδευσε χθες στο Κρόκιο, το Αϊδίνι, την Σούρπη και τις Μικροθήβες, όπου μίλησε σε συγκεντρώσεις κατοίκων, ανέπτυξε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, παρουσίασε όσα μπορούν να γίνουν για τη Μαγνησία, ενώ άκουσε με προσοχή, όπως πάντα, τις αγωνίες και τις απόψεις των πολιτών.
Οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για το μέλλον της αγροτικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας, ενώ ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου, καθώς οι συζητήσεις που έγιναν με τον βουλευτή αφορούσαν και στην προσέλκυση επενδύσεων.
«Δεν πρέπει να χάσουμε τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που ανοίγονται για τη Μαγνησία με τη Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε ο Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της Μαγνησίας. «Αυτή τη σχέση μαζί σας δεν θα την προδώσω ποτέ», δεσμεύτηκε, τονίζοντας πως «μετά τις 7 Ιουλίου θα μιλάμε με άλλες δυνατότητες, με άλλες ευκαιρίες και με άλλες προοπτικές για όλους μας».

 

Επίσκεψη στην Πολεοδομία και το Τεχνικό Επιμελητήριο
Σήμερα το πρωί, ο κ. Μπουκώρος, επισκέφθηκε τις Τεχνικές Υπηρεσίες και την Πολεοδομία του Δήμου Βόλου, όπου συνομίλησε με τους υπαλλήλους, ενώ συναντήθηκε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Στρατηγικού Σχεδιασμού, Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης και Βιώσιμης Κινητικότητας Θάνο Θεοδώρου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η αναπληρώτρια διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Ελένη Προβιά.


Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η πορεία των έργων στον Δήμο Βόλου και η ένταξή τους σε χρηματοδοτικά προγράμματα, με έμφαση στη χρηματοδότηση της κατασκευής του Μουσείου της Αργούς, ζητήματα για τα οποία ο Χρήστος Μπουκώρος διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, όπου ο βουλευτής είχε συνάντηση με την πρόεδρο Νάνσυ Καπούλα, με την οποία συζήτησε, κυρίως, το «ακανθώδες» θέμα του Προεδρικού Διατάγματος του Πηλίου και των εξελίξεων που έχουν ανακύψει έπειτα από τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το