Τοπικά

Χρ. Μπουκώρος: Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την επένδυση στις Νηές

Σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, επισημαίνει ότι:

Η συγκρότηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων με τη νέα του σύνθεση χθες, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, γεννά βάσιμες ελπίδες ότι επιτέλους και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξεταστεί η υπόθεση της επένδυσης στις Νηές, η οποία εκκρεμεί εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια.
Υπενθυμίζω ότι η θητεία των μελών του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων είχε λήξει από τον Ιούνιο του 2018. Ουδέποτε αντικαταστάθηκαν τα μέλη του, με αποτέλεσμα το όργανο από τις συνεχόμενες παρατάσεις θητείας των μελών του να περιπέσει σε αδράνεια. Είναι βέβαιο, ότι το συμβούλιο με τη νέα του σύνθεση θα εξετάσει στον πρέποντα χρόνο την υπόθεση της επένδυσης στις Νηές, για την οποία ενδιαφέρεται σύσσωμη η κοινή γνώμη της Μαγνησίας.

Επιπλέον, υπογραμμίζω ότι μέσα από τον κύκλο των επαφών μου, μετά τις εκλογές, με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, διαπίστωσα την ομόθυμη υποστήριξη των επενδύσεων στο πλαίσιο της νομιμότητας και του σεβασμού του περιβάλλοντος. Είναι περιττό να αναφερθώ, για μια ακόμη φορά, στις ωφέλειες για την περιοχή μας συνολικά στην περίπτωση υλοποίησης αυτής της εμβληματικής επένδυσης.
Σημειώνω απλά τη βέβαιη ανάκαμψη του πολιτικού αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου, αλλά και τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης όλων των περιοχών του Πηλίου, από τη βελτίωση προσβασιμότητας μέσω του τοπικού μας αεροδρομίου.

Για μια ακόμη φορά, δηλώνω ότι το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη όπως και για άλλες επενδύσεις που εκκρεμούν στο νομό Μαγνησίας παραμένει αμείωτο. Οι επενδύσεις σε κάθε τομέα, αλλά ιδιαίτερα στους τομείς αιχμής της ελληνικής οικονομίας, παραμένουν ο μόνος ασφαλής δρόμος για ουσιαστική έξοδο από την κρίση και για ένα καλύτερο μέλλον της νέας γενιάς του τόπου μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το