Τοπικά

Χρ. Μπουκώρος: Εγκάρδιες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

«Η ευαισθησία και τα αντανακλαστικά του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα οδήγησαν στην ευτυχή κατάληξη του αιτήματος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, για οικονομική ενίσχυση της μετεγκατάστασης των δραστηριοτήτων της σε σύγχρονη δομή στον Βόλο». Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρ. Μπουκώρου. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση:
Το αίτημα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), η οποία έχει επιδείξει τις τελευταίες δεκαετίες σπουδαία δραστηριότητα σε έναν άκρως ευαίσθητο τομέα, βρήκε ανταπόκριση από τον Πρόεδρο της Βουλής, γεγονός που δημιουργεί αισθήματα ικανοποίησης και υπερηφάνειας τόσο στα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας όσο και στους Έλληνες πολίτες. Το εγχείρημα μετεγκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου θα ενισχυθεί από οικονομικούς πόρους της Βουλής με το σημαντικό ποσό των 15.000 ευρώ.

«Εκφράζω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, που με την απόφασή του αποδεικνύει ότι η Βουλή των Ελλήνων, ζώσα και δρώσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας, αποτελεί όχι μόνο τον ακρογωνιαίο λίθο του πολιτεύματος αλλά και της ενότητας και αλληλεγγύης των Ελλήνων. Κύριε Πρόεδρε, θερμότατες ευχαριστίες», δήλωσε ο βουλευτής Μαγνησίας.

Τέλος, σε συνάντηση με τον Χρήστο Μπουκώρο, η Πρόεδρος της Τοπικής Δ.Ε. ΕΛΕΠΑΠ του παραρτήματος Βόλου κ. Πέπη Παπανδρέου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της αλλά και εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τον βουλευτή Μαγνησίας. Η κ. Παπανδρέου, επίσης, γνωστοποίησε ότι στις νέες εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ θα αναρτηθεί πίνακας με τα ονόματα ευεργετών και χορηγών, όπου θα συμπεριλαμβάνεται και το λογότυπο της Βουλής των Ελλήνων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το