Τοπικά

Χωρίς ρεύμα τα Λεχώνια και η Αγριά – “Ξηλώθηκαν” λαμαρίνες από τον δυνατό αέρα στον Βόλο

Χωρίς ρεύμα έμειναν τα Λεχώνια και η Αγριά το βράδυ της Τρίτης λόγω της κακοκαιρίας, ενώ προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν στο παραλιακό μέτωπο από Αγριά έως τα Καλά Νερά λόγω πτώσης δέντρων.
Στα Κάτω Λεχώνια έπεσε ένα μεγάλο δέντρο και στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστική ενώ κλήθηκε και όχημα jcb για να μεταφέρει τον κορμό. Στα Κάτω Λεχώνια έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας.

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απομακρύνει τσίγκους και τέντες που ξηλώθηκαν από τον αέρα ενώ προχώρησε και στην κοπή κλαδιών από  δέντρα που έπεσαν σε καλώδια.  Στο ύψος της ΑΓΕΤ κόπηκε ένα κλαδί από δέντρο και έπεσε στο οδόστρωμα ενώ στον περιφερειακό ξηλώθηκε πινακίδα.

Σε συμβάν αποκόλλησης λαμαρινών αλλά και σε πτώσεις δέντρων βοήθησαν  εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας σε συνεργασίαμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόλου.  Σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο το περιστατικό με τις λαμαρίνες που αποκολλήθηκαν σημειώθηκε στην οδό Ορφανοτροφείου με Κοντουριώτου περίπου στις 8 το βράδυ.  Πρόκειται για τρία μεγάλα κομμάτια λαμαρινών διαστάσεων περίπου 4×4 μέτρων που βρίσκονταν σε αποθήκη και “ξηλώθηκαν” από τον αέρα  μαζί με τον σκελετό που τις κρατούσε.

Όσοι κατευθύνονται προς Σέσκλο πρέπει να προσέχουν στο δρόμο καθώς έχει πέσει ένας στύλος και στο σημείο έχει ειδοποιηθεί ο ΟΤΕ.
Επίσης, στην έξοδο του γηπέδου της Ακρόπολης έχει πέσει δέντρο και για το περιστατικό έχει ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική.

φωτογραφίες: Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το