Αθλητισμός

Χωρίς νικητή το φιλικό Ρήγα-Θησέα στο Βελεστίνο

Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο στάδιο του Βελεστίνου ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τον Θησέα Αγριάς. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τα όσα διδάσκονται στις προπονήσεις και μέχρι ενός βαθμού τα κατάφεραν. Νικητής δεν αναδείχθηκε, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης χρησιμοποίησε 18 ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά τους πρώτους 11, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σπηλιόπουλος, ακραίοι οπισθοφύλακες ο Γοδενόπουλος από τα δεξιά και ο νεαρός Χασάπης από τα αριστερά, ενώ ο Χότζα με τον Χρ. Σταματίου συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή τοποθετήθηκαν οι Σουγκάρης, Φούκης και Γουτούλης, από τα άκρα επιχειρούσαν οι Βαϊόπουλος και Καρακίτσος, ενώ ο Δ. Αγροκώστας έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, 17 ήταν οι παίκτες που έπαιξαν για τον Θησέα. Στο αρχικό σχήμα ο προπονητής Κώστας Σταματίου είχε τον Καρακασίδη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Ιακωβίδη, Δημουλά, Γκάγκα, Κουκουτή. Οι Χατζητρακόσιας, Αλεξίου και Τσιανάκας ήταν οι τρεις χαφ, με τον Καραμανλή να είναι ο δεξιός εξτρέμ, τον Κατσιγιάννη να έχει τον αντίστοιχο ρόλο από την αριστερή πλευρά και τον Φουρκιώτη να αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

Μεταξύ των παικτών που έπαιξαν στην επανάληψη ήταν ο Κλεάνθης Παπουτσής που προέρχεται από τον Τοξότη και ο Άγγελος Αλμπανίδης, που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας. Πιθανότατα αυτοί οι δύο παίκτες να αποκτηθούν από τον Θησέα.

Όσον αφορά τη διαμόρφωση του σκορ στον χθεσινό αγώνα, όλα έγιναν μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν όμορφα τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Τελικός αποδέκτης ήταν ο Φουρκιώτης, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Ωστόσο, η αντίδραση του Ρήγα Φεραίου ήταν άμεση. Στο 27’ ο Δ. Αγροκώστας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουγκάρης, που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Καρακασίδη, ενώ ο γκολκίπερ του Θησέα έπεσε στην αριστερή (1-1).

Τις επόμενες ημέρες ο Ρήγας Φεραίος θα δώσει δύο ακόμη φιλικά στο στάδιο του Βελεστίνου. Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Αγχίαλο και την Κυριακή τον Αίαντα Σούρπης. Όσο για τον Θησέα έχει μπροστά του έναν ιστορικό αγώνα, αφού για πρώτη φορά θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος, παίζοντας εκτός έδρας την Κυριακή με τον Άγιο Ματθαίο.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Χασάπης, Χρ. Σταματίου, Χότζα, Σουγκάρης, Φούκης, Γουτούλης, Καρακίτσος, Βαϊόπουλος, Δ. Αγροκώστας. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Τσιλίγκος, Βλιώρας, Βουραζέρης, Ρόκας, Φιλοσόγλου, Γ. Αγροκώστας, Κουσκουρίδας.

ΘΗΣΕΑΣ: Καρακασίδης, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Δημουλάς, Γκάγκας, Χατζητρακόσιας, Αλεξίου, Τσιανάκας, Κατσιγιάννης, Καραμανλής, Φουρκιώτης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κοντοστάθης, Παπουτσής, Καρατσόλης, Κουτσούκης, Αλμπανίδης.

Share
Ετικέτες: ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

Πρόσφατα άρθρα

Στο λιμάνι της Νάξου προσέκρουσε το Blue Star 1 – Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες

Στο λιμάνι της Νάξου προσέκρουσε το πλοίο Blue Star 1 με αποτέλεσμα να εκδοθεί απαγορευτικό…

27 Νοεμβρίου 2023

Πήγε στο νοσοκομείο με πονοκεφάλους και βρήκαν ότι είχε καρφωμένα… chopsticks στον εγκέφαλό του

Ένας Βιετναμέζος που υπέφερε από πονοκεφάλους και είχε χάσει την όραση του για τουλάχιστον 5…

27 Νοεμβρίου 2023

Παρίσταναν τους γιατρούς, «πουλούσαν» έρωτα στα social media και ξάφριζαν τα θύματά τους

Σπείρα που τα μέλη της πωλούσαν έρωτα σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και με διάφορα…

27 Νοεμβρίου 2023

Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Δραματική έκκληση Γκουτέρες ενόψει συνομιλιών για το κλίμα

Την Ανταρκτική επισκέφθηκε ο Αντόνιο Γκουτέρες, ενόψει των διεθνών συνομιλιών για το κλίμα. Ο Γ.Γ.…

27 Νοεμβρίου 2023

Τι έδειξε το πόρισμα για την ηλεκτροπληξία της 24χρονης μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της

Σοβαρά λάθη και παραλήψεις αποκαλύπτει το πόρισμα των ειδικών για τα αίτια που οδήγησαν στην…

27 Νοεμβρίου 2023

10.000 οι άφαντοι ποινικοί που είναι εκτός φυλακής – Στα χαρτιά οι περιοριστικοί όροι

Σε τουλάχιστον 10.000 υπολογίζονται τα άτομα με ποινικές εμπλοκές που είναι εκτός φυλακών με περιοριστικούς…

27 Νοεμβρίου 2023