Τοπικά

Χορηγίες δωροεπιταγών και τροφίμων από εταιρείες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Αναγνώστου – Στάθη Παρασκευή και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά για την προσφορά τους:
– Την Εταιρεία ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Εταιρεία Διανομής Αερίου για την χορηγία δωροεπιταγών για την αγορά τροφίμων
– Την Εταιρεία ΜΑΡΤ ΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥ Α.Ε.Ε (Υποκατάστημα Βόλου)για την χορηγία τροφίμων βασικής ανάγκης.

Όπως τονίζει η κ. Αναγνώστου, η προσφορά τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική ειδικά αυτή την χρονική περίοδο όπου το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξυπηρετήσει τις τακτικές διανομές των ωφελούμενων αλλά και τις έκτακτες αιτήσεις χορήγησης τροφίμων αδύναμων πολιτών που είναι υπεράριθμες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των συμπολιτών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το