Τοπικά

Χωματερή ο Κραυσίνδωνας -Τον καθαρισμό ανέλαβε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου

ΚΡΑΥΣΙΔΩΝΑΣ 2

Πάνω από 60 σακούλες απορριμμάτων, δύο χαλασμένες τηλεοράσεις, δύο κράνη, είδη μπάνιου, ρούχα, παπούτσια και πολλά άλλα ήταν τα «ευρήματα» του εθελοντικού καθαρισμού της κοίτης του Κραυσίνδωνα που έγινε την Κυριακή 17 Απριλίου, στα πλαίσια της Πανελλήνιας εκστρατείας καθαρισμού Let’s do it Greece 2016.

Τη διοργάνωση της εθελοντικής δράσης ανέλαβε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας. Πολύτιμη βοήθεια στον καθαρισμό προσέφεραν η Περιβαλλοντική Ομάδα του 4ου Γυμνασίου Βόλου και η εθελοντική οργάνωση Νέα Ακρόπολη. Όλοι μαζί καθάρισαν τον Κραυσίνδωνα από το ύψος της οδού Επτά Πλατανίων μέχρι την οδό Γιάννη Δήμου. Η όλη προσπάθεια είχε και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Βόλου που παρείχε στους εθελοντές σακούλες και γάντια για τη δράση.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα, εθελοντές συμμετείχαν στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece. Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση στη διεύθυνση www.letsdoitgreece.org

ΚΡΑΥΣΙΔΩΝΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το