Κόσμος

Χιτλερικές πρακτικές αναβιώνουν από το Ισλαμικό Κράτος

ISIS have got a kid to execute the 'Israeli spy'

Το Ισλαμικό Κράτος έχει «υιοθετήσει» χιτλερικές πρακτικές πλύσης εγκεφάλου της νέας γενιάς, με στόχο να κάνουν τη νέα γενιά ακόμα πιο… θανατηφόρα.

Σύμφωνα την βρετανική έρευνα «Παιδιά του Ισλαμικού Κράτους», ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν οι μαχητές ήταν να βάλουν τις απόψεις τους στα σχολεία. Στις περιοχές που ελέγχονται από την τρομοκρατική οργάνωση, τα παιδιά πηγαίνουν σε ειδικές «κατασκηνώσεις» στις οποίες βλέπουν από κοντά την βαρβαρότητα των μαχητών. Παρακολουθούν από κοντά αποκεφαλισμούς και μαθαίνουν πώς πρέπει να εκτελούν όσους δεν σέβονται τον ισλαμικό νόμο.
Η εν λόγω έρευνα αναφέρει ότι δημιουργήθηκαν νεολαίες, που θυμίζουν την νεολαία του Χίλτερ, που ονομάζεται «Τα Αγόρια του Ισλάμ».
«Στοιχεία της ναζιστικής Γερμανίας είναι ορατά στην συστηματική κατήχηση παιδιών μέσω σχολείων και κατασκηνώσεων το Ισλαμικού Κράτους» αναφέρει χαρακτηριστικά η έρευνα.
Στόχος της τρομοκρατικής οργάνωσης είναι, όπως αναφέρει η έρευνα, να δημιουργηθεί μια ακόμα πιο αδίστακτη γενιά μουτζαχεντίν, που θα κάνουν τα πάντα για το Ισλαμικό Κράτος από νεαρή ηλικία.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το