Τοπικά

Χειροπέδες σε 19χρονο Βολιώτη – Έκλεψε δυο αυτοκίνητα και ρούχα αξίας 11.000 ευρώ

σύλληψη

Ένας 19χρονος Βολιώτης συνελήφθη για κατοχή χασίς, αλλά αποκαλύφθηκε ότι πριν από ένα μήνα περίπου είχε κλέψει δυο αυτοκίνητα από συνοικίες της πόλης, το ένα εκ των οποίων είχε πετάξει στον Κραυσίνδωνα, και στη συνέχεια είχε «αδειάσει» από ρούχα κατάστημα στην οδό Λαρίσης.

Π νεαρός έπεσε «στα χέρια» της Αστυνομίας χθες για κατοχή ποσότητας χασίς 1,64 γραμμαρίων. Ωστόσο, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι στις 30 Οκτωβρίου είχε κλέψει αυτοκίνητο από περιοχή του Βόλου, το οποίο αφού οδήγησε για λίγο αποφάσισε να το εξαφανίσει και να συνεχίσει τη δράση του μ’ ένα δεύτερο κλεμμένο αυτοκίνητο.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος πέταξε το πρώτο αυτοκίνητο στον χείμαρρο του Κραυσίνδωνα και στη συνέχεια έκλεψε ένα άλλο με το οποίο κατευθύνθηκε σε κατάστημα ρούχων που βρίσκεται στην οδό Λαρίσης. Αφού έσπασε τη τζαμαρία, μπήκε μέσα και αφαίρεσε ρούχα συνολικής αξίας 11.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε, για να συλληφθεί τελικά χθες για κατοχή ναρκωτικών.
Στην κατοχή του βρέθηκαν ορισμένα μπουφάν, ενώ εντοπίστηκαν επίσης τα δυο κλεμμένα αυτοκίνητα και παραδόθηκαν στους κατόχους τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το