Ελλάδα

Χίος: 25χρονος Ιρακινός κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 12χρονη

Να διαλευκάνει απόπειρα καταγγελίας βιασμού από 25χρονο Ιρακινό σε βάρος 12χρονης, καλείται η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.
Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Μέγα Λημνιώνα σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων όπου φιλοξενούνται άτομα στο πλαίσιο του προγράμματος για τις ευάλωτες ομάδες προσφύγων των νησιών.
Η κατάσταση ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι εξαιρετικά περίπλοκη κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά, όχι μόνο για το αν υπήρξε βιασμός, αλλά και για το αν έγινε ακόμα και απόπειρα βιασμού.

Και αυτό γιατί ο φερόμενος ως θήτης είχε διαφορές με τον αδερφό της 12χρονης, ενώ την αστυνομία έπειτα από τη φασαρία που προκλήθηκε την κάλεσε η γυναίκα του 25χρονου, και όχι το φερόμενο θύμα ή συγγενικό της πρόσωπο.
Η 12χρονη διαμένει μαζί με τα άλλα 7 αδέρφια της στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και κατά δήλωσή τους οι γονείς τους έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο της Συρίας.
Σε ότι αφορά τον 25χρονο, κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Ανακριτή στις αρχές της εβδομάδας.

Πηγή: politischios

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το