Πολιτισμός

Χειροποίητες δημιουργίες, χριστουγεννιάτικα δώρα-στολίδια και γλυκά από την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Θεσμός με πιστούς υποστηρικτές είναι πλέον το εορταστικό χριστουγεννιάτικο bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής, του κτιρίου της Λέσχης Κοινωνίας Βόλου (Ι. Καρτάλη με Πολυμέρη), από τις 10.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ.
Η χριστουγεννιάτικη εορταγορά που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά, έχει ως στόχο την ενίσχυση του Παραρτήματος, για τη συνέχιση των παρεχόμενων θεραπευτικών υπηρεσιών σε 70 παιδιά από τη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.
Στο bazaar θα διατεθούν χειροποίητες δημιουργίες, χριστουγεννιάτικα δώρα- στολίδια και γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τις φίλες εθελόντριες και τα μέλη της Διοίκησης της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Η εορταστική ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί στις 12 το μεσημέρι με μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία «Ιωνία», υπό τη διδασκαλία – διεύθυνση της κ. Κορνηλίας Φραγκογιάννη και με συνοδεία στο πιάνο από την κ. Κασσιανή Αμυγδαλίτση.
«Προσκαλούμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά της προσφοράς, υποστηρίζοντας έμπρακτα το έργο μας, καθώς με την αγορά δύο στολιδιών προσφέρεται η δυνατότητα μίας θεραπείας στα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Η είσοδος στη χριστουγεννιάτικη εορταγορά είναι ελεύθερη.
Πρόσβαση για ΑμεΑ από την είσοδο της Πολυμέρη, 11.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το