Τοπικά

Χαριστικό παζάρι βρεφικών ρούχων

βρεφικά-ρούχα

Το Κέντρο Περιγεννητικής Ευεξίας και Μητρικού Θηλασμού «Αναγέννηση-Rebirth» διοργανώνει χαριστικό παζάρι βρεφικών ειδών & ρούχων σήμερα Σάββατο 3 και αύριο Κυριακή 4 Οκτώβριου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Το Κέντρο στεγάζεται στην οδό Ξενοφώντος 47 (Μεταμόρφωση).

Με σύνθημα “Φέρνω ό,τι δεν χρειάζομαι…παίρνω ό,τι έχω ανάγκη» μπορείτε να φέρνετε ή και να παίρνετε δωρεάν βρεφικά-παιδικά ρούχα, ρούχα εγκυμοσύνης & είδη βρεφικής ανάπτυξης όπως παιχνίδια, μαρσιππους, γιογιό, καροτσάκια, κούνιες, λίκνα, θήλαστρα, αποστειρωτες, μπουκάλια, σεντόνια, κουβέρτες, παπούτσια παιδικά (όλα τα νούμερα), οικολογικές υφασμάτινες πάνες, & οτιδήποτε άλλο δεν χρειάζεστε πια.

Στο χώρο θα υπάρχει λαχειοφόρος με δώρα εκπλήξεις για όλους. Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί παιχνίδι Μουσικοκινητικης Αγωγής για όλα τα παιδιά.

Την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 7:00 το απόγευμα την διοργάνωση θα κλείσουμε με όλα τα παιδιά που θα παραβρίσκονται με μουσική, τραγούδι, παιχνίδι και διασκέδαση.

Όποια από τα είδη που θα συγκεντρωθούν δεν παραληφτούν θα διανεμηθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις & στους πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας από τη Σύρια.

Είσοδος δωρεάν

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το