Αθλητισμός

Χάρηκαν το μπάσκετ οι νεαροί της Ανόρθωσης – Έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τον Ηρακλή Χάλκης στο ΕΑΚ Βόλου

Πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου τρεις φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής της ομάδας μπάσκετ της Ανόρθωσης Βόλου με τα αντίστοιχα τμήματα του Ηρακλή Χάλκης από την Λάρισα.
Συγκεκριμένα, πάνω από 80 παιδιά αγωνίσθηκαν στις φιλικές αναμετρήσεις, που σκοπό έχουν τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν και να κάνουν νέους φίλους.
Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, οι κερκίδες κατακλύστηκαν από γονείς και φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα… κατορθώματα των λιλιπούτειων αθλητών και φυσικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Σκορ δεν κρατήθηκε, καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων, μια και μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και μόνο.

Από νωρίς το πρωί, το κλειστό του ΕΑΚ κατακλύστηκε από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα, με το σκηνικό να θυμίζει γιορτή.
Την αρχή έκαναν τα τζούνιορς, ακολούθησαν τα προμίνι και οι φιλικές αναμετρήσεις έκλεισαν με τα μίνι.
Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον, μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας, ενώ όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι.

Επίσης και η ανδρική ομάδα της Ανόρθωσης έδωσε φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα «χτίζεται» για την επόμενη σεζόν, που θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία, αφού πέρυσι κατέκτησε τον πρωτάθλημα στη Β’ ΕΣΚΑΘ. Συγκεκριμένα, αντιμετώπισε την Α.Ε.Β Διμηνίου (στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος).
Η διοίκηση της Ανόρθωσης ευχαριστεί την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης (ιδιαίτερα τον υπεύθυνο προπονητή Δημήτρη Πατάκη), που ταξίδεψε στον Βόλο για τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων των τμημάτων υποδομής. Επίσης, ευχαριστεί την ομάδα της Α.Ε.Β Διμηνίου που βοήθησε, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα η ανδρική ομάδα του συλλόγου, καθώς και την «Κάβα Λιάπης» και τον ιδιοκτήτη αυτής Νικόλαο Λιάπη, για την ευγενική χορηγία των νερών που προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το