Τοπικά

Χαράλαμπος Πάσχος: Ο κ. Νασίκας ευτελίζει τον θεσμικό του ρόλο

Για ευτελή τρικ πίσω από την προσπάθεια του δημάρχου Δημήτρη Νασίκα να “περάσει” το τεχνικό πρόγραμμα  κάνει λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου Χαράλαμπος Πάσχος. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο κ. Νασίκας “εμφάνισε” ενισχυμένο το τεχνικό πρόγραμμα κατά 7 εκατομμύρια ευρώ, αλλά όπως δηλώνει ο κ. Πάσχος, στο πρόγραμμα έχουν προστεθεί δύο εγκρίσεις της ΔΕΥΑΡΦ που ήταν ώριμες από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πάσχου:

“Κωμικοτραγικές καταστάσεις ζούμε δυστυχώς τις τελευταίες μέρες στο Δήμο Ρ. Φεραίου με τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους δημότες μας να παρακολουθούν αποσβολωμένοι τον κατήφορο του σημερινού δημάρχου. Γαντζωμένος με νύχια και δόντια σε μια καρέκλα που τρίζει, προσπαθεί με ευτελή τρικ να περάσει το Τεχνικό Πρόγραμμα. Έχοντας χάσει την πλειοψηφία του Δ. Σ. κι ενώ επιχείρησε τέσσερις φορές να περάσει το απαράδεκτο Τεχνικό Πρόγραμμα, η τελευταία ήταν μόλις την Πέμπτη το απόγευμα, την ίδια μέρα, μια ώρα μετά, έστειλε ξανά πρόσκληση για Δ. Σ. την Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων(!!!), με δήθεν ενισχυμένο Τεχνικό Πρόγραμμα Κατά 7 εκ ευρώ! Ως άλλος μάγος Χουνίινι, έβγαλε από το καπέλο του 7 εκ. ευρώ που πριν δύο ώρες δεν είχε…

Φυσικά και δεν λέει την αλήθεια αφού προσθέτει στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τις δύο εγκρίσεις της ΔΕΥΑΡΦ που ούτως ή άλλως ήταν ώριμες από την προηγούμενη δημοτική αρχή, αντίγραφα των οποίων έχουμε στη διάθεσή του κάθε ενδιαφερόμενου και τις οποίες έχουμε ήδη ψηφίσει ομόφωνα στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡΦ. Επικαλείται τεχνηέντως την 21η Δεκεμβρίου ως ημερομηνία έγκρισης των νέων έργων για να δικαιολογήσει το τρικ του δήθεν ενισχυμένου Τεχνικού Προγράμματος.

Και ερωτούμε ευθέως, αν είχε περάσει το Τεχνικό Πρόγραμμα από την πρώτη συνεδρίαση της 11ης Δεκεμβρίου, θα είχαν χαθεί τα έργα της ΔΕΥΑΡΦ επειδή εγκρίθηκαν στις 21 Δεκεμβρίου; Όχι φυσικά γιατί υπάρχουν οι ασφαλιστικές δικλείδες ώστε το ΔΣ να μπορεί ετεροχρονισμένα να αποδέχεται εγκρίσεις τέτοιων μελετών. Τον καλούμε λοιπόν να σοβαρευτεί γιατί τα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί είναι πρώτης δημοτικού. Του ευχόμαστε, μέρες που είναι, Καλά Χριστούγεννα όπως Καλά Χριστούγεννα ευχόμαστε και σε όλους τους δημότες μας, με υγεία και ευτυχία και να μας συγχωρούν που με ευθύνη άλλων μπορεί να τους παρακάμψαμε για λίγο από το Χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Από μένα και σύσσωμη την 14 μελή ομάδα Μείζονος Αντιπολίτευσης, Χρόνια Πολλά και καλή Πρωτοχρονιά.
Πασχος Χαράλαμπος Επικεφαλής της Μειζονος Αντιπολιτευσης του Δήμου Ρ Φεραίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το