Τοπικά

Χαρά και συγκίνηση στην αποφοίτηση μαθητών του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

DSC_5915

Με μια όμορφη θεατρική παράσταση αποχαιρέτησαν τα έξι χρόνια του δημοτικού, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Στ’ τάξης του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

Την παράσταση επιμελήθηκε η δασκάλα τους κ. Ελευθερία Γερακάρη η οποία ευχήθηκε, όπως και όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, να ανοίξουν πλέον τα φτερά τους για νέες υψηλότερες πτήσεις στο χώρο της μάθησης, της εμπειρίας, της ίδια της ζωής.

Όλοι οι δάσκαλοι με επικεφαλής τον Διευθυντή του 20ου Δημοτικού κ. Γιώργο Τέκο, ευχήθηκαν στα παιδιά καλό δρόμο στη νέα …σελίδα που ανοίγεται στη ζωή τους, ενώ με τη σειρά του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, έδωσε τις ευχές του στα παιδιά και μοίρασε σε όλα αναμνηστικά δώρα.
Μάλιστα, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Σύλλογος Γονέων προσέφερε στο σχολείο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Στην εκδήλωση που είχε έντονη συγκίνηση, τα παιδιά της 6ης Δημοτικού, τα αποχαιρέτησαν και οι μαθητές της 5ης με ένα τραγούδι που συνοδεύτηκε από κιθάρες και με ιδιόγραφα σημειώματα, ενώ πραγματοποιήθηκε και η γιορτή της Α’ τάξης με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού κας Τασούλας Καρακωσταντή.
Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς τους οποίους επιμελήθηκαν ο καθηγητής φυσικής αγωγής και πρόεδρος της ΕΠΦΑ κ. Μάκης Μαυρομμάτης, καθώς και ο κ. Διβάνης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ακολούθησε πλούσιος μπουφές, προσφορά μαμάδων του σχολείου.
Την επόμενη μέρα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου παρέθεσε δείπνο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια δημιουργική πορεία δύο χρόνων.

DSC_5818

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το