Τοπικά

Χάος στο κέντρο της Λάρισας από την παράνομη στάθμευση: «Άφαντες οι αρχές» λένε οι Έμποροι (photos)

parkarisma2

Τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας αποτελούν πλέον καθημερινό πρόβλημα των οδηγών αλλά και των πεζών καθώς τα αυτοκίνητα παρκάρουν όπου βρουν.

Στα πεζοδρόμια και στους πεζόδρομους κυριαρχεί το χάος οι πεζοί αναγκάζονται πολλές φορές να περιπατάνε στο δρόμο καθώς μηχανάκια και αυτοκίνητα έχουν κάνει κατάληψη σε αυτά.

Τα αυτοκίνητα δεν διστάζουν να σταθμεύσουν ακόμα και μπροστά από εισόδους καταστημάτων και χωρίς καμιά ντροπή θα σου ζητήσουν το λόγο αν τους κάνεις παρατήρηση.

Μια βόλτα να κάνεις στο κέντρο και όπου και να κοιτάξεις διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμια αντικρίζεις.

Ο πρόεδρος τους Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γιώργος Τσιαπλές αναφέρει χαρακτηριστικά στο onlarissa.gr: «Ο πεζόδρομος αποτελεί πλέον το μόνο σίγουρο και δωρεάν παρκινγκ του Λαρισαίου. Η κατάσταση είναι τραγική, οι αρμόδιες αρχές είναι άφαντες. Μηχανάκια και αυτοκίνητα υπάρχουν παντού ακόμα και τις πρωινές ώρες. Κοντά σε δημόσιες υπηρεσίες επικρατεί το αδιαχώρητο μηχανάκια και αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο. Το πρόβλημα παραμένει άλυτο εδώ και χρόνια, η μόνη λύση που ίσως δώσει κάποιο αποτέλεσμα είναι η τοποθέτηση μπαρών κυκλοφορίας.»

parkarisma8

parkarisma

parkarisma6

parkarisma7

Πηγή www.onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το