Τοπικά

Χάος σήμερα στο ΚΕΠΑ της Νέας Ιωνίας – Αγανάκτηση από ασθενείς και συνοδούς για την τεράστια καθυστέρηση

Τεράστια ταλαιπωρία περίμενε όσους πήγαν σήμερα στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας στη Νέα Ιωνία για να εξυπηρετηθούν. Ουρές και αγανάκτηση ήταν το σκηνικό που δημιουργήθηκε, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση και την αναμονή.

Βολιώτης που μετέβη στο ΚΕΠΑ προκειμένου να ελεγχθεί από ιατρική Επιτροπή συγγενικό του πρόσωπο, άνω των 90 ετών, με συγκεκριμένο ραντεβού στις 09:15, διαπίστωσε ότι την ίδια ώρα είχαν ραντεβού και άλλα άτομα. Δημιουργήθηκε συνωστισμός από ασθενείς, στην πλειονότητά τους ηλικιωμένοι, με διάφορα προβλήματα. Στις 12 το μεσημέρι δεν είχαν κληθεί ακόμη από την Επιτροπή τα άτομα που είχαν ραντεβού για τις 09:00, με αποτέλεσμα οι αντοχή και τα νεύρα όσων περίμεναν να φθάσουν στα όριά τους.  Σ’ έναν χώρο όπου δεν υπήρχε καν τουαλέτα, κανείς δεν ήταν σε θέση να τους ενημερώσει για τον χρόνο της αναμονής. Αρκετά άτομα αισθάνθηκαν δυσφορία λόγω της μάσκας και επικράτησε ένταση όταν κάποιοι έβγαλαν τις μάσκες τους.

“Γιατί καλούν τον ταλαίπωρο κόσμο σε συγκεκριμένες ώρες και δεν τηρούν το ωράριο έστω και με καθυστέρηση; Ποιοι είναι αυτοί οι ανάλγητοι που παιδεύουν ανθρώπους οι οποίοι πλήρωναν όλα τους τα χρόνια για να εξευτελίζονται έτσι στα γεράματα τους; Κανείς δεν σκέφτεται, επίσης, ότι οι συνοδοί τους αναγκάζονται να λείψουν από την εργασία τους”, τόνισε Βολιώτης που βρέθηκε σήμερα στο ΚΕΠΑ.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το