Ελλάδα

Χανιά: Γερμανίδα τουρίστρια αρνήθηκε να πληρώσει ταξί επειδή η Ελλάδα χρωστά… στη Γερμανία

«Η Ελλάδα μας χρωστάει και δεν πληρώνω τίποτα» είπε θρασύτατα Γερμανίδα τουρίστρια σε ταξιτζή στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές μέρες στα Χανιά, όταν μία Γερμανίδα τουρίστρια πήγε στο πρώτο ταξί της πιάτσας και μόλις ο οδηγός την ενημέρωσε για το κόστος της διαδρομής, αυτή αντέδρασε λέγοντας «Η Ελλάδα μας χρωστάει και δεν πληρώνω τίποτα. Απαιτώ να με πάτε στον προορισμό μου. Κανονικά πρέπει να μας πηγαίνετε τσάμπα όπου θέλουμε».

Ο ταξιτζής, όπως ήταν επόμενο, της ζήτησε να κατέβει από το όχημά του, φανερά εκνευρισμένος ωστόσο εκείνη δεν πτοήθηκε και συνέχισε στον επόμενο οδηγό ταξί.

Ζήτησε από τον οδηγό να βάλει σε λειτουργία το ταξίμετρο και ξεκίνησε για τον προορισμό της, στον Πλατανιά. Ωστόσο, λόγω λόγω της μεγάλης κίνησης, το ταξίμετρο είχε ήδη περάσει το συγκεκριμένο κόστος και αρνήθηκε για μία ακόμα φορά να πληρώσει.

Ο ταξιτζής αντέδρασε καλώντας την αστυνομία, η οποία και υποχρέωσε την Γερμανίδα να καταβάλει το αντίτιμο της διαδρομής.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Χανίων Ηλίας Καραπατάκης επιβεβαίωσε το περιστατικό λέγοντας ότι «Με κάτι τέτοια περιστατικά, που είναι δυστυχώς σχεδόν καθημερινά, μας προσβάλλουν ως Έλληνες και ως επαγγελματίες οδηγούς. Οφείλουμε όμως να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, γιατί ευτυχώς η πλειοψηφία τους διάκεινται φιλικά προς τη χώρα μας».

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το