Ελλάδα

Χαμός σε γλέντι στην Αχαΐα: Η πεθερά «έπιασε» στα πράσα τη νύφη με τον εραστή της, την νύχτα του γάμου!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γάμου στο Δήμο Ερυμάνθου στην Αχαΐα. Συγκεκριμένα, η νύφη πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τον εραστή της μέσα στην τουαλέτα του χώρου που γινόταν το γλέντι.

Το απίστευτο περιστατικό

Γαμπρός ένας άνδρας από την περιοχή, ενώ η νύφη από την Πάτρα. Αυτό όμως που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι η νύφη διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό, ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών, σύμφωνα με το pelop.gr. Μάλιστα ο γαμπρός γνώριζε για τη «φιλία» και συμφώνησε να κληθεί ως καλεσμένος τόσο στη γαμήλια τελετή όσο και στη δεξίωση.

Η νύφη έδειχνε να είναι πολύ ευτυχισμένη και διασκέδαζε χορεύοντας στο γλέντι για τον γάμο της σε γνωστό χώρο δεξιώσεων της περιοχής. Κάποια στιγμή όμως, κατόπιν συνεννόησης με τον εραστή της, βρέθηκε μαζί του στην τουαλέτα.

«Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά» είπε στο pelop.gr αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Η πεθερά όμως είχε «υποψιαστεί» εδώ και καιρό πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «κολλητό» και «ενίοτε συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησε. Περίμενε λίγο, και ξαφνικά μπαίνει στην τουαλέτα και βλέπει τον «φίλο» μαζί με τη νύφη σε ερωτική περίπτυξη!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από γαμπρό και ένα ακόμη άτομο ενώ φυσικά το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη… σε διαζύγιο! Άγνωστο παραμένει αν η νύφη συνεχίζει τη σχέση της με τον «δαρμένο» φίλο της.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το