Τοπικά

«Χαλβάς Βόλου Παπαγιαννόπουλου»: Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (“Superior Taste Award”) για τον “special” χαλβά

Μία ακόμα διάκριση για την παλαιότερη χαλβαδοποιία του Βόλου ένα μόλις χρόνο πριν συμπληρώσει τα 100 χρόνια λειτουργίας της

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (“Superior Taste Award”) με 2 χρυσά αστέρια στον πιο δημοφιλή και αγαπητό “special” χαλβά του Βόλου, της χαλβαδοποιίας Βόλου Παπαγιαννόπουλου, απονεμήθηκε από τον οργανισμό “International Taste & Quality Institute (iTQi)”.
Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, μια και το “iTQi” αποτελεί τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό με έδρα τις Βρυξέλλες και, με σκοπό, τη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο “special” χαλβάς της χαλβαδοποιίας Παπαγιαννόπουλου αποτελεί το μοναδικό προϊόν χαλβά, που βραβεύτηκε μεταξύ των ελληνικών προϊόντων που απέσπασαν Βραβείο Ανώτερης Γεύσης στον φετινό διαγωνισμό. Πρόκειται για μια μοναδική συνταγή της οικογένειας Παπαγιαννόπουλου, η οποία συνδυάζει αγνά και ποιοτικά υλικά με μοναδική γεύση χειροποίητου χαλβά και κερδίζει σταθερά τις εντυπώσεις των καταναλωτών επί δεκαετίες. Η πρωτοτυπία του δεν περιορίζεται μόνο στο περιεχόμενο αλλά και στη συσκευασία, αφού αποτελεί τον πρώτο χαλβά που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα σε κυλινδρική συσκευασία.
Η χαλβαδοποιία Βόλου Παπαγιαννόπουλου παρασκευάζει με μεράκι, με τον ίδιο αυθεντικό και πατροπαράδοτο τρόπο εδώ και 99 χρόνια χειροποίητο χαλβά, που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους – όχι μόνο στο Βόλο αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι εκτός της πόλης του Βόλου θα τον βρείτε μόνο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης ποιοτικών τροφίμων (“delicatessen”). Στο εργαστήριό του, που βρίσκεται σήμερα στην συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη & Βασσάνη 2 στο Βόλο, εκτός από τη «ναυαρχίδα» του, τον “special” χαλβά θα βρείτε πλήθος άλλα είδη χειροποίητου χαλβά που θα σας ενθουσιάσουν.
Γιατί όπως και να το κάνουμε…. ΧΑΛΒΑΣ ΒΟΛΟΥ σημαίνει ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το