Αθλητισμός

«Χάλκινος» ο Κορομηνάς στο Πανελλήνιο Κύπελλο Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών

Επιτυχημένη παρουσία είχε ο αθλητής του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής» Κωνσταντίνος Κορομηνάς στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (3 Νοεμβρίου) στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα.
Διοργανώτρια ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) με τη συμμετοχή αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Ο Σύλλογος «Ο Μαχητήςς» κατάκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με τον Κωνσταντίνο Κορομηνά στην κατηγορία Kumite νέων ανδρών 16-17 ετών 3-1 kyu -68 κιλά. Ο νεαρός αθλητής μετά από απουσία έξι μηνών λόγω τραυματισμού επέστρεψε δυναμικά και κατόρθωσε να βρίσκεται μέσα στα μετάλλια.
Το κοουτσάρισμα του αθλητή το ανέλαβε ο πτυχιούχος προπονητής Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Καράτε και Ζίου Ζίτσου Γιάννης Κρίσιλας.
Όπως επισημαίνεται από τους ανθρώπους του σωματείου «ο σύλλογος «Ο Μαχητής» Αγριάς είναι από τους μοναδικούς συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ με αριθμό μητρώου 129 που συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας. Ο σύλλογος είναι άριστα καταρτισμένος και αναπτύσσει και προάγει το ολυμπιακό καράτε στη Μαγνησία καθώς και στην τοπική κοινότητα της Αγριάς».
Το Δ.Σ. και ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής Γιάννης Κρίσιλας του συλλόγου «Ο Μαχητής» συγχαίρει και ευχαριστεί τον αθλητή και τους γονείς του για την εμπιστοσύνη και στήριξη τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το