Αθλητισμός

«Χάλκινος» ο Κορομηνάς στη Λαμία – Ο καρατέκα του Μαχητή Αγριάς ήρθε τρίτος στην κατηγορία του

Ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αργίας «Ο Μαχητής» έλαβε μέρος με τρεις αθλητές στο Karate Open Series Lamia που πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ. «Χαλκιοπούλειο» στην Λαμίας και το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με την υποστήριξη του Δήμου Λαμίας και την συμμετοχή περίπου 1000 αθλητών από 100 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.
Για τον Μαχητή Αγριάς, την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Kumite Νέων Ανδρών -67 κιλά κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Κορομηνάς. Αρκετά καλή εμφάνιση έκαναν και οι άλλου δύο αθλητές του συλλόγου, Θεόδωρος Αγαθουλέσης και Αρχοντιά-Ελένη Καρανικολού, οι οποίοι αγωνίστηκαν με σθένος και ήθος αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό του επίπεδο.

Το κοουτσάρισμα των αθλητών το ανέλαβε ο πτυχιούχος προπονητής Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. καράτε και ζίου ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης. Ο σύλλογος «Ο Μαχητής» Αγριάς είναι από τους μοναδικούς συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ που συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας. Ο Σύλλογος είναι άριστα καταρτισμένος όπου αναπτύσσει και προάγει το Ολυμπιακό Καράτε στην Μαγνησία και ιδιαίτερα στην Τοπική Κοινότητα της Αγριάς.
Το Δ.Σ. και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Μαχητικών Αθλημάτων) και προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης του συλλόγου «Ο Μαχητής» συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών που συνόδεψαν και στήριξαν την ομάδα στους αγώνες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το