Αθλητισμός

Χάλκινο μετάλλιο η Βολιώτισσα Ευσταθίου στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα ταεκβοντό

Στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο ταεκβοντό. Ο Αθλητικός Όμιλος Ταεκβοντό Ν. Ιωνίας με προπονητή τον Ιωάννη Σταματίου έλαβε μέρος με τις Ε. Ευσταθίου, Μ. Τεμπέλη και τον Γ. Καραγιώργο.
Η Ελένη Ευσταθίου έκανε τέσσερις αγώνες καταπληκτικούς και στον ημιτελικό έχασε με μικρή διαφορά πόντων, αφού το χτύπημά της δεν πρόλαβε να καταγραφεί στα τελευταία δευτερόλεπτα λόγω χρόνου. Έτσι η Βολιώτισσα αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ποσοστό μορίων για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Επίσης πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Τεμπέλη και Καραγιώργος παρά τη μεγάλη αποχή τους από τα τερέν. Συγκεκριμένα η Μ. Τεμπέλη πέρασε τον πρώτο της αγώνα και ηττήθηκε στον δεύτερο με μικρή διαφορά πόντων. Ο Γ. Καραγιώργος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση χάνοντας με διαφορά ενός πόντου. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι έλειπε από τα τερέν τέσσερα χρόνια, όμως η πολύ δυνατή εμφάνιση του είναι πολλά υποσχόμενη.
Το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Ταεκβοντό Ν. Ιωνίας συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές για τις διακρίσεις και την προσπάθεια τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το