Αθλητισμός

«Χάλκινη» η Τσέλια στο Βερολίνο – Εξαιρετική παρουσία είχαν οι καρατέκα του Μαχητή Αγριάς

Επέστρεψε η αποστολή του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας «Ο Μαχητής» από το διεθνές τουρνουά Berlin Open 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας και το οποίο διοργάνωσε η Γερμανική Ομοσπονδία Καράτε με την συμμετοχή 1400 αθλητών από 40 χώρες από όλο τον κόσμο.
Ο Μαχητής Αγριάς κατάκτησε μία 3η θέση-χάλκινο μετάλλιο με την Τσέλια Δήμητρα στο Kumite U10 ετών +35 κιλά. Άτυχος στάθηκε ο Κορομηνάς Κωνσταντίνος στην κατηγορία U18 ετών-Open. Έφτασε στους ημιτελικούς repechage όπου θα αγωνιζόταν για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου αλλά λόγω τραυματισμού στον προηγούμενο αγώνα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Επίσης πολύ καλή ήταν η εμφάνιση των υπολοίπων αθλητών του συλλόγου, που ήταν οι Γκολέμα; Νέστωρ , Γκοντόπουλος Μιχάλης, Κορομήνα Αφροδίτη, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό του επίπεδο σε ένα διεθνές τουρνουά πολύ δύσκολο και με υψηλό επίπεδο.
Το κοουτσάρισμα των αθλητών το ανέλαβε ο πτυχιούχος προπονητής Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Καράτε και Ζίου Ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης ο οποίος προετοιμάζει όλο αυτό τον καιρό την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου. Το Δ.Σ. και ο καθηγητής φυσικής αγωγής (μαχητικών αθλημάτων) και προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης συγχαίρουν και ευχαριστούν τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών που συνόδεψαν και στήριξαν την ομάδα στους αγώνες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το