Αθλητισμός

«Χάλκινη» η Καρολίνα Κακαζιάνη της Ακαδημίας Βόλου στο «Καύκασος Καπ»

Επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή των δυο Βολιωτών αθλητών της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου (Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία) στο «Batumi Open-Caucasus Cup 2019» που διοργανώθηκε από την Γεωργιανή Ομοσπονδία Full Contact υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, στο Μπατούμι της Γεωργίας.
H πρωταθλήτρια του Συλλόγου Κακαζιάνη Καρολίνα κατέκτησε την 3η θέση-χάλκινο μετάλλιο στα +60 κιλά Γυναικών. Αγωνίστηκε με σθένος και υψηλό μαχητικό πνεύμα αντιμετωπίζοντας αθλήτριες υψηλού επιπέδου με ευρωπαϊκές διακρίσεις.
Αντίθετα, άτυχος στάθηκε ο πρωταθλητής Νίκος Μαναβέλας, ο οποίος παρά την πολύ καλή του εμφάνιση δεν κατάφερε να προχωρήσει, καθώς το τελευταίο διάστημα τον ταλαιπωρούσε ένας μικροτραυματισμός.

Και οι δυο πρωταθλητές προετοιμάστηκαν υπό την καθοδήγηση του δασκάλου Shihan Γιώργο Κοσμίδη με πολύωρες καθημερινές προπονήσεις, ενώ η προετοιμασία τους θα συνεχιστεί με κύριο στόχο το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Απρίλιο του 2020 στην Τιφλίδα της Γεωργίας.
Στην αποστολή συμμετείχε η πρωταθλήτρια του συλλόγου Αριστοτέλης Κιλκίς Ανδρεανίδου Μπέλλα η οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Κούμιτε Γυναικών -60 κιλά, με προπονητή τον Branch Chief Shihan Μελικιάδη Οτάριο οποίος κοουτσάρισε και τους άλλους δύο αθλητές. Επίσης, η Sensei Σκαπή Ειρήνη πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως κριτής των αγώνων.
Ο διευθύνων προπονητής του συλλόγου και αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai Γιώργος Κοσμίδης συνόδευσε την αποστολή, ενώ για 6η συνεχόμενη χρονιά ενίσχυσε το σώμα διαιτησίας του πρωταθλήματος ως κεντρικός διαιτητής. Μεγάλη η τιμή για τον Έλληνα εκπρόσωπο να βρίσκεται το όνομα του στα πτυχία των νικητών ως international referee, στα οποία υπέγραψαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Full Contact της Γεωργίας Shihan Avtandil Shengelia και το μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ευρωπαϊκήςς οργάνωσης Shinkyokushinkai Shihan Alexander Goncharenko.

Στο περιθώριο του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με όλους τους αρχηγούς των χωρών όπου αναφέρθηκε η συνδιοργάνωση του κυπέλλου της Αργούς (Argo Cup) που θα γίνει στον Βόλο τον Οκτώβριο του 2020, με την πολύτιμη στήριξη του υπουργείου αθλητισμού της Γεωργίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου, υπό την αιγίδα της ΠΟΚ.
Την επόμενη μέρα των αγώνων πραγματοποιήθηκε αγωνιστικό σεμινάριο στη παραλία του Mπατούμι με την συμμετοχή αθλητών των ξένων χωρών όπου διεύθυναν εκτός των υπολοίπων αρχηγών εκπροσώπων, ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης και ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το