Ελλάδα

Χαλκιδική: Για 10€ η 19χρονη πουλούσε γυμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδελφής της

Συγκλονίζουν όσα στοιχεία βλέπουν στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και τη σύλληψη 19χρονης Βουλγάρας σε χωριό της Χαλκιδικής, η οποία έναντι αμοιβής ανέβαζε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου με την 5χρονη αδελφή της, αλλά και με δύο ανήλικες φίλες της.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη έβαζε τόσο την αδελφή της όσο και τις ανήλικες φίλες της να ποζάρουν σε άσεμνες στάσεις, τις φωτογράφιζε ή τις βιντεοσκοπούσε, και κατόπιν έναντι 10-20 ευρώ για κάθε φωτογραφία και 30 ευρώ για κάθε βίντεο προωθούσε το πορνογραφικό υλικό σε συνεργό της στη Βουλγαρία, ο οποίος το «ανέβαζε» στο Διαδίκτυο. Μάλιστα, η συλληφθείσα φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στην αδελφή της εδώ και έναν χρόνο, ενώ είχε εξασφαλίσει τη σιωπή της λέγοντάς της ότι «αυτό θα είναι το μυστικό τους». Παράλληλα, πλήρη άγνοια για όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι δήλωσε η μητέρα.

Στη σύλληψη της 19χρονης, που διώκεται για πορνογραφία ανηλίκων και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε έπειτα από σήμα της Europol, στο πλαίσιο παγκόσμιας έρευνας για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε συνολικά πέντε σπίτια, αναμεσά τους και σε εκείνο της 19χρονης στη Χαλκιδική. Μαζί με τη νεαρή γυναίκα συνελήφθη και ο 25χρονος σύντροφός της, στο σπίτι του οποίου ζούσε τον τελευταίο χρόνο.

Ωστόσο και η ίδια η συλληφθείσα υποστηρίζει ότι είναι θύμα εκβιασμού από έναν ενήλικα άνδρα από τη Βουλγαρία, και μάλιστα συγγενή της, ο οποίος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την εκβίαζε πως, αν δεν έστελνε το πορνογραφικό υλικό, θα έβλαπτε τόσο εκείνη όσο και την οικογένειά της. H ανατριχιαστική υπόθεση της 19χρονης φέρνει για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια το πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει το Διαδίκτυο. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι γονείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να ελέγχουν τη δραστηριότητα των παιδιών τους.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το