Ελλάδα

Χαλκιδική: Drone με ντουντούκα ίπταται και… φωνάζει «σαν το σπίτι, δεν έχει!»

«Σαν την Κασσάνδρα δεν έχει αλλά και σαν την υγεία μας δεν έχει. Γι αυτό μένουμε Σπίτι» Αυτό είναι το μήνυμα του drone που σήκωσε ο δήμος Κασσάνδρας υπενθυμίζοντας στους πολίτες που βρίσκονται για τις άγιες ημέρες του Πάσχα στο παραλιακό μέτωπο της Κασσάνδρας, την αναγκαιότητα να μείνουν στο σπίτι και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Καθημερινά, μέχρι και τη Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας, με πρωτοβουλία της Δημάρχου Κασσάνδρας Αναστασίας Χαλκιά και του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, θα πραγματοποιεί «χαμηλές πτήσεις» στις παραλίες της Κασσάνδρας και θα υπενθυμίζει τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής, τα μέτρα αυτοπροστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.
Όπως επεσήμανε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, «ο δήμος με χαρά και μεγάλη ετοιμότητα περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής το φετινό καλοκαίρι, αφού θα ‘χει τελειώσει η πανδημία του κορωνοιού. Γι’ αυτό παροτρύνουμε επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στο σπίτι!!!»
«Μένουμε Σπίτι» για να μπορούμε να απολαύσουμε όλοι υγιείς και ασφαλείς ακόμη ένα όμορφο και αξέχαστο καλοκαίρι στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής!

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το