Ελλάδα

Χαλκιδική: Απολύθηκε οδηγός ΚΤΕΛ που φέρεται να παρενόχλησε ανήλικη

Στην απόλυση οδηγού ΚΤΕΛ, που φέρεται να παρενόχλησε 16χρονη, προχώρησε ο προέδρος του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, Γιώργος Αρβανιτίδης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στο blog metafores, «ο εργαζόμενος δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα με τη συμπεριφορά του μέχρι σήμερα, είναι οικογενειάρχης και με καλές συστάσεις, αλλά η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και αφορά ευαίσθητο θέμα καθώς η καταγγελλόμενη πράξη στρέφεται κατά ανηλίκου. Επομένως, προχώρησα άμεσα στην απόλυσή του μόλις έλαβα γνώση της καταγγελίας» και συνέχισε:

«Δεν γνωρίζουμε την αλήθεια, δεν ήμασταν μπροστά, αλλά και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου. Αν ο οδηγός κηρυχθεί αθώος από την ελληνική δικαιοσύνη την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα, μπορεί να ζητήσει να κηρυχθεί άκυρη και καταχρηστική η απόλυσή του. Πάντως, μέχρι τότε, δεν μπορεί να εργάζεται στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, διότι ούτε σαν υποψία δεν μπορεί να αμαυρώνεται η 70χρονη ιστορία του ΚΤΕΛ μας».

Ο οδηγός, στην απολογία του, υποστήριξε ότι πράγματι είχε ξεκούμπωτο το φερμουάρ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κινήθηκε προς την κοπέλα. «Σταμάτησα να κλείσω το μεσαίο παράθυρο επειδή έβρεχε και από το «τέντωμα» του σώματος για να φτάσω το παράθυρο, κατέβηκε για μερικά δευτερόλεπτα το παντελόνι μου κατά λάθος», υποστήριξε στην απολογία του και ζήτησε κλαίγοντας ενώπιον των αστυνομικών «να πει το κοριτσάκι την αλήθεια».

Πηγή: Thestival.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το