Ελλάδα

Χαλκιδική: Αισιόδοξοι οι γιατροί για το 8χρονο αγοράκι – Ξεκίνησε η διαδικασία αποσωλήνωσης

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 8χρονου αγοριού που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του στη Χαλκιδική και αμέσως μετά να δίνει τέλος και εκείνος στη ζωή του. Σήμερα Παρασκευή, ξεκίνησε η διαδικασία αποσωλήνωσης από τους γιατρούς στο «Ιπποκράτειο» έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας του παιδιού στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

 

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές το 8χρονο αγοράκι θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 8χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ και χθες οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από το μάτια και στη μύτη, καθώς και στον λαιμό του.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον «ξυπνήσουν», παρά το γεγονός ότι από την στιγμή εκτίμησαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, το αγοράκι νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση και, βέβαια, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το