Τοπικά

«Bρωμιά» και μαφιόζικες πρακτικές στο διαδίκτυο εις βάρος της Νάνσυς Καπούλα και υποψηφίων της- Μηνύσεις σε “επιχειρηματία”

Μηνύσεις για συκοφαντίες και ανυπόστατες κατηγορίες καταθέτουν ομαδικά εις βάρος “επιχειρηματία” στον οποίο η δημοτική αρχή χάρισε 30.000 ευρώ από χρέη , οι υποψήφιοι του συνδυασμού της Νάνσυς Καπούλα . Μήνυση καταθέτει και ο πρώην δήμαρχος κ.Κ. Μήτρου ο οποίος μέσα από αναρτήσεις του “επιχειρηματία” στα κοινωνικά δίκτυα συκοφαντείται για τη θητεία του στον Δήμο Βόλου καθώς και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της κ.Καπούλα, Βασίλης Ζαχείλας . Επίσης μηνύσεις έχει καταθέσει και η κ. Σόνια Χαρανά -Μπασδάνη. Ο “επιχειρηματίας” με τα διαγραμμένα χρέη  σπιλώνει οικογένειες  και πρόσωπα . Τους εμφανίζει ως καταχραστές και αργυρώνητους, ως gay και ως πληρωμένους από συμφέροντα, ενώ σε αντιδιαστολή εξυμνεί τον Α. Μπεο και τις δύο υποψήφιες γυναίκες του ψηφοδελτίου της ΝΔ που τον στηρίζουν στις αναρτήσεις του. Πίσω από αυτόν κρύβεται δεύτερο πρόσωπο που επίσης έχει μηνυθεί για συκοφαντίες χωρίς στοιχεία εις βάρος πολιτών.

Η ανακοίνωση της παράταξης της Νάνσυς Καπούλα:

«Με πληροφόρησαν ότι οι γνωστοί κουκουλοφόροι και μη του διαδικτύου, έχουν εξαπολύσει προσωπικές θρασύδειλες επιθέσεις τόσο προς εμένα, όσο και προς συνυποψηφίους του συνδυασμού μας «Βόλος, Έξυπνη πόλη», αλλά και τις οικογένειες μας.
Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι θα φοβηθούμε. Μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη χωρίς «βρωμιά» και μαφιόζικες πρακτικές.

Βρισιές, σπίλωση ονομάτων και οικογενειών, εξάπλωση ανυπόστατων φημών, περιλαμβάνει το καθημερινό τους μενού.
Γνωστές συμπεριφορές για αυτούς, όπως γνωρίζουν… και οι πέτρες.

Η συμπεριφορά τους καταδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι βαρόμετρο του άγχους που τους έχει καταβάλει, αφού γνωρίζουν την απάντηση στην ετυμηγορία του Βολιώτικου λαού την Κυριακή 26 Μαΐου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το