Τοπικά

Bόλος: Έρευνες για υπόθεση μαστροπείας – Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και έκλεισε ραντεβού με Βραζιλιάνα σε ξενοδοχείο

Υπόθεση μαστροπείας ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου μετά την προσαγωγή μίας 33χρονης από τη Βραζιλία χθες το βράδυ.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στην 33χρονη από τη Βραζιλία μέσω ιστοσελίδας, στην οποία υπάρχουν αγγελίες με αποκλειστικό περιεχόμενο τα ραντεβού για ερωτικές συνευρέσεις. Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας κλείστηκε το ραντεβού σε ξενοδοχείο του Βόλου  στις 11 και μισή το βράδυ.  Στο ραντεβού εμφανίστηκε ως πελάτης ένας αστυνομικός. Εκεί συνάντησε την 33χρονη Βραζιλιάνα, η οποία εκδιδόταν έναντι του ποσό των 150 ευρώ.

Όταν η 33χρονη πήρε τα χρήματα από τον αστυνομικό που ήταν προσημειωμένα, προσήχθη στην Αστυνομία και συντάχθηκε έκθεση αρχής.  Η 33χρονη δεν συνελήφθη καθώς το αδίκημα θεωρείται πταίσμα. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας και μαστροπός αναζητείται από την Αστυνομία. Σημειώνεται ότι από τη έρευνα δεν προκύπτει διεύθυνση κατοικίας της 33χρονης στην Ελλάδα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το