ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» είπαν τα My Market στο Βόλο

Χωρίς κατηγορία

Ισόβια σε πρώην αστυνομικό για φόνο

Τοπικά

Τη Δευτέρα γιορτάζει το Πυροσβεστικό Σώμα

Τοπικά

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε Βόλο- Νέα Ιωνία

Τοπικά

Στον Βόλο διακομίσθηκε βρέφος από τη Σκόπελο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Το Facebook θέλει να ξέρει πού θα πάμε μετά

Θ Plus

Το ζύγι του θανάτου

Άρθρα

Αθλητισμός

Blue Power Card για όλους τους αγώνες των τμημάτων της Νίκης Βόλου

Η κάρτα που συνδυάζει όλα σε ένα είναι πλέον γεγονός από τη Νίκη Βόλου.
Η Νίκη Βόλου, φέρνει σε κυκλοφορία την Blue Power Card, που θα κυκλοφορήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και να παρακολουθεί όλους τους αγώνες, όλων των τμημάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την Blue Power Card, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση που επισυνάπτεται παρακάτω και μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η Blue Power Card θα διατίθεται στην τιμή των 200ευρώ και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά εφάπαξ ή με δόσεις μέσω POS που διαθέτει ο Σύλλογος.
Ο κάτοχος της Blue Power Card, θα έχει εξασφαλίσει την ετήσια συνδρομή του στον Ερασιτέχνη και θα συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου.
Θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες, όλων των τμημάτων (Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ – Πόλο – Βόλεϊ) για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, ενώ τα χρήματα από την Blue Power Card εκτός από την συνδρομή του Ερασιτέχνη θα μοιραστούν ποσοστιαία για ενίσχυση σε όλα τα τμήματα για τις ανάγκες τους.
Τέλος, ο κάτοχος της Blue Power Card, θα απολαμβάνει εκπτώσεις και προσφορές σε τοπικά καταστήματα κι επιχειρήσεις του Βόλου.

BLUE-POWER-CARD-ΑΙΤΗΣΗ

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το