Τοπικά

«Black Friday»: Στο κυνήγι των προσφορών σήμερα και οι Βολιώτες (photos)

Black Friday σήμερα και η αγορά κινείται σε ρυθμούς προσφορών από smartphones και τηλεοράσεις μέχρι παπούτσια, τσάντες, ακόμη και έπιπλα, αυτοκίνητα και υπηρεσίες. Από νωρίς το πρωί, Βολιώτες κάθε ηλικίας βγήκαν στα μαγαζιά για να εντοπίσουν και να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούν σε χαμηλότερες τιμές.

Σε όλα τα πολυκαταστήματα υπάρχουν προσφορές ενώ και τα τοπικά καταστήματα στην πλειοψηφία τους ακολούθησαν την τάση και προχώρησαν σε γενναίες προσφορές και εκπτώσεις.
Ειδικά στα καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, σημειώνεται από το πρωί αυξημένη κίνηση, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Οι εκπτώσεις κυμαίνονται από 15 έως και 70%.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, πάντως, σε καμία περίπτωση η σημερινή κίνηση στην εμπορική αγορά του Βόλου δεν θυμίζει την αντίστοιχη προηγούμενων ετών. Στο γεγονός αυτό συνετέλεσε ότι τα πολυκαταστήματα είχαν προχωρήσει σε προσφορές από τις αρχές της εβδομάδας.

Η κίνηση στην αγορά του Βόλου ξεκίνησε δειλά από τις 9:00 το πρωί με τους καταναλωτές να εξετάζουν τις τιμές κοιτώντας τις βιτρίνες. Η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί όταν κλείσουν τα σχολεία, καθώς αναμένεται οι μαθητές να επισκεφτούν μαζικά, όπως συνηθίζεται, πολυκαταστήματα με ηλεκτρονικά είδη. Σημειώνεται ότι αρκετά καταστήματα προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις μέσω e-shop.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το