Κόσμος

Bild: Ο Βαρουφάκης ετοιμάζει μεγάλο και καίριο χτύπημα – Τι κρύβεται πίσω από τους 1101;

yanis

Μετά τη δημοσιοποίηση και του δεύτερου σποτ των «1101», με τον Γιάνη Βαρουφάκη να εμφανίζεται ξανά ανάμεσα σε διάφορα άλλα πρόσωπα, η φημολογία γύρω από το τι ακριβώς είναι αυτή η κίνηση φουντώνει.

Η Bild επανέρχεται στον Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο αγαπάει να… μισεί, και αναφέρει πως τα σχέδια του πρώην ΥΠΟΙΚ είναι να προκαλέσει ένα μεγάλο και καίριο χτύπημα. «Η ερώτηση είναι πάντα η ίδια; Τι θέλει να κάνει πάλι ο Γιάνης Βαρουφάκης; Ο οικονομολόγος με το στιλιζαρισμένο ύφος (φαλακρός με δερμάτινο μπουφάν, το πλατύ χαμόγελο και τη μοτοσικλέτα) αφήνει πάλι γρίφους στο διάβα του. Το σίγουρο είναι ότι κάτι σχεδιάζει, αλλά τι;», αναρωτιέται ο συντάκτης.

Η εφημερίδα προχωράει σε εικασίες γύρω από το τι μπορεί να είναι αυτοί οι «1101». Αναφέρει πως μπορεί να είναι μια νέα ηλεκτρονική εφημερίδα, ένα πανεπιστήμιο, μια πλατφόρμα ιδεών γύρω από την ευρωπαϊκή Αριστερά ή και ένα κόμμα. Μπορεί, όμως, να είναι και κάτι ακόμη μεγαλύτερο, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η γερμανική εφημερίδα κάνει νύξη και στο δεύτερο τρέιλερ που ανέβηκε στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα και σημειώνει πως έχει ευθείες αναφορές στη γνωστή ταινία «V for Vendetta» και στον γνωστό καθολικό αξιωματούχο που το 1605 επιτέθηκε με βόμβα κατά του τότε βασιλιά Γεώργιου Ι’ και του βρετανικού Κοινοβουλίου.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το