Κόσμος

BBC: Σάλος με Βρετανό παιδοβιαστή που πήρε άδεια και θα κάνει διακοπές στην Κω

Βρετανός παιδοβιαστής που έχει παραδεχθεί την ενοχή του για την σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών, έλαβε άδεια να ταξιδέψει εκτός της χώρας του και μάλιστα να κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης.

Στην Κω για διακοπές

Σύμφωνα με το BBC, ο Μάθιου Τόμσον, 48 ετών, πρόκειται να ταξιδέψει στην Κω για διακοπές μιας εβδομάδας και ενώ έχει αποδεχθεί δέκα αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επίθεσης και της λήψης άσεμνων φωτογραφιών ενός παιδιού.

Ο δικαστής Τζόναθαν Γκίμπσον του Δικαστηρίου του Μπράντφορντ, του ανακοίνωσε ότι παρά το αίτημά του, η εγγύηση που έχει καταβάλει δεν ανακαλείται πριν την καταδίκη του που αναμένεται στις 18 Νοεμβρίου.

Η δικηγόρος του Τόμσον, Τζίλιαν Μπατς, προέβη στο αδιανόητο επιχείρημα ότι είχε προαγοράσει το πακέτο διακοπών του στην Κω πριν τη δίκη και ότι θα ήθελε να συνεχίσει και να μην τις χάσει. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο Βρετανός θα πετάξει για Κω σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και θα επιστρέψει στη Βρετανία την επόμενη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου. Την αμέσως επόμενη μέρα ο ίδιος θα παραδοθεί στην αστυνομία.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το