Τοπικά

B.Έξαρχος: «Άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ για την κυβέρνηση»

Ο κ. Βασίλης Έξαρχος, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΒΟΛ κ. Νικήτα Πρίντζο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών κ. Ν. Κοτζιά.
«Καταρχάς είναι παγκόσμια πρωτοτυπία σε μείζον θέμα εθνικής σημασίας να λέει άλλα ο υπουργός Άμυνας και άλλα ο υπουργός Εξωτερικών και ήταν μοιραίο ότι θα οδηγούνταν κάποιος στην έξοδο από την κυβέρνηση. Είναι πλέον προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα στην κυβέρνηση, που δεν είναι απλώς εσωτερικό, αλλά πρόκειται για εθνικό θέμα, διότι έχει να κάνει με την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό» επισήμανε ο κ. Β. Έξαρχος.
Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ, ενώ τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι απολύτως έτοιμο αν και όποτε προκύψουν εκλογές. «Εξάλλου έχουμε ζητήσει να γίνουν εκλογές, διότι αυτό μπορεί να δώσει διέξοδο στα πολιτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και είμαστε έτοιμοι και στα τεχνικά, δηλαδή στα ψηφοδέλτια και όλη την προετοιμασία» τόνισε.

Όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές σημείωσε «δεν έχω προσωπικά καμία ευθύνη σε ό,τι αφορά στις επιλογές που θα γίνουν στην αυτοδιοίκηση στη Μαγνησία. Θα οριστεί ένα κλιμάκιο με βάση εγκύκλιο που έχει αποστείλει ο γραμματέας προς όλες τις οργανώσεις του Κινήματος σε όλη τη χώρα. Έχουν προσδιοριστεί οι διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα. Από ό,τι γνωρίζω υπάρχει μία διαβούλευση και των εκπροσώπων μας στη Μαγνησία με τον γραμματέα και την επιτροπή ψηφοδελτίων. Οι επιλογές θα γίνουν μετά από ανοιχτή διαβούλευση και προφανώς θα πρέπει, που είναι και πάγια θέση του Κινήματος Αλλαγής και προσωπικά δική μου με την έννοια ότι είμαι ένα στέλεχος που προέρχεται από την περιφέρεια, οι αποφάσεις να παίρνονται σε συνεννόηση των τοπικών εκπροσώπων και οργανώσεων με το κέντρο και θεωρώ ότι έτσι θα γίνει και στη Μαγνησία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το