Τοπικά

Αυξημένα τα κρούσματα στα σχολεία της Μαγνησίας

Αυξημένα είναι τα κρούσματα, που καταγράφηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε σε σχέση με την προηγούμενη σε νηπιαγωγεία και δημοτικά της Μαγνησίας. Παρά το γεγονός ότι για δύο ημέρες δε λειτούργησαν τα σχολεία στον Δήμο Βόλου και για τρεις ημέρες σχολεία στο Πήλιο και στις Σποράδες, εντούτοις τα κρούσματα που καταγράφηκαν ήταν σχεδόν τα ίδια, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, που τα σχολεία λειτούργησαν και τις πέντε ημέρες.

Σύμφωνα με στοιχεία, την εβδομάδα από 17 – 21 Ιανουαρίου, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μαγνησία, καταγράφηκαν συνολικά 192 κρούσματα σε μαθητές και 13 σε εκπαιδευτικούς. Την εβδομάδα που μας πέρασε, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», δεν λειτούργησαν τα σχολεία στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου Δευτέρα και Τρίτη, ενώ κλειστά έμειναν Δευτέρα, Τρίτη και την Τετάρτη σχολεία σε δημοτικές κοινότητες του Δήμου Βόλου στην ευρύτερη περιοχή, στο Πήλιο και στις Σποράδες.

Τις λίγες ημέρες της εβδομάδας που λειτούργησαν νηπιαγωγεία και δημοτικά, καταγράφηκαν συνολικά 191 κρούσματα σε μαθητές, 16 σε εκπαιδευτικούς κι ένα σε βοηθητικό προσωπικό. Διψήφιος ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων που καταγράφηκε και χθες στα σχολεία.

Συγκεκριμένα, στην Πρωτοβάθμια καταγράφηκαν 30 κρούσματα σε μαθητές και δύο σε εκπαιδευτικούς, ενώ στη Δευτεροβάθμια καταγράφηκαν 55 κρούσματα σε μαθητές, επτά σε εκπαιδευτικούς και επέστρεψαν και δύο καθηγητές.
ΑΝ.Φ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το