Τοπικά

Αυξημένα μέτρα σήμερα από την Αστυνομία

Αυξημένες δυνάμεις της Αστυνομίας στη Μαγνησία θα επιτηρούν σήμερα ναούς και δημόσιους χώρους, αφενός για να μην προσεγγίσουν πιστοί στις εκκλησίες για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου, αφετέρου για να μην υπάρξει συγκέντρωση μνήμης για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Το σχέδιο της Αστυνομίας θα εφαρμοστεί από τα ξημερώματα και βαρύτητα θα δοθεί το πρωί στις ενορίες για την αποφυγή συνωστισμού πιστών και το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου για την αποφυγή συγκεντρώσεων. Τα μέτρα θα είναι ίδια με όσα ίσχυσαν για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Συγκεκριμένα, απαγορεύονται οι συναθροίσεις σήμερα Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, λόγω των μέτρων του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την απόφαση, απαγορεύεται στις συναθροίσεις να συμμετέχουν πάνω από τέσσερα άτομα και η απόφαση ισχύει από τις 5.00 της 6ης Δεκεμβρίου έως τα μεσάνυχτα – ημέρα κατά την οποία δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.
Στην απόφαση προβλέπονται και κυρώσεις για 5.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο στα νομικά πρόσωπα και 3.000 στα φυσικά πρόσωπα, ενώ παραμένει το πρόστιμο των 300 ευρώ σε όσους παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες συναθροίσεις.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το