Τοπικά

Αυτοκίνητο κατέληξε σε βιτρίνα γραφείου κηδειών – Μιλά στη “Θ” ο ιδιοκτήτης του γραφείου

 

Τροχαίο χθες το βράδυ στον Βόλο στην οδό Αγ. Δημητρίου – Αναλήψεως, ενώ από θαύμα δεν είχαμε χειρότερη κατάληξη.

Ειδικότερα,  Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε νεαρή γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και κατέληξε στο γραφείο κηδειών που είναι στην Αγ. Δημητρίου. Μάλιστα στο σημείο μετέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις πυροσβέστες.

Μάλιστα, μιλώντας στη “Θ” ο ιδιοκήτης του γραφείου κηδειών κ. Θοδ. Παπαχρήστος δήλωσε ότι πριν λίγα λεπτά είχε φύγει από την επιχείρησή του.
“Πριν λίγα λεπτά είχα φύγει από το γραφείο. Ευτυχώς δεν ήμουν μέσα, αλλιώς δεν ξέρω την κατάληξη”.
Την πορεία του οχήματος διέκοψε το δίκυκλο του ιδιοκτήτη που ήταν ασταθμευμένο έξω από το γραφείο. “Το δίκυκλο διαλύθηκε καταστράφηκε εντελώς κι ανέκοψε την πορεία του οχήματος, αλλιώς θα κατέληγε όλο το αυτοκίνητο μέσα στην επιχείρηση” είπε μεταξύ άλλων.

Επικίνδυνο σημείο
Ο κ. Παπαχρήστος επισημαίνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο. Όπως τονίζει “Το σημείο εκείνο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Είναι πάνω στην στροφή και οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Πριν δύο χρόνια, πάλι είχε γίνει τροχαίο κι είχε μπει όχημα μέσα στο γραφείο και στο δικό μου αλλά και στο διπλανό. Καλό θα ήταν εκεί να τοποθετηθεί είτε ένα “σαμαράκι” για να μειώνεται η ταχύτητα ή κάποια άλλη σήμανση για τους οδηγούς”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το