Ελλάδα

Αυτοί είναι οι κατηγορούμενοι για βιασμό κοπέλας στη Σαλαμίνα

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο ανδρών που κατηγορούνται για βιασμό γυναίκας στις 10 Απριλίου 2019 στην περιοχή της Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τους Φανουργάκη Ζηνόβιο του Αχιλλέα και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1998, και τον Χατζηδημητρίου Παντελεήμονα του Χρήστου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1992.

Οι δύο άντρες φέρονται να γνώρισαν γυναίκα μέσω του φιλικού τους περιβάλλοντος. Στη συνέχεια, την οδήγησαν με τη βία σε διαμέρισμα, όπου τη βίασαν. Το θύμα έκανε μήνυση σε βάρος τους, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους δράστες έπειτα από έρευνες που διήρκεσαν αρκετό καιρό.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 11-5-2020, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού παθόντων (ενήλικων ή ανήλικων) και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφάλειας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το