Κόσμος

Αυτό θα πει τύχη: Του επιτέθηκε καρχαρίας, αρκούδα και τον δάγκωσε φίδι μέσα σε 4 χρόνια

Απίστευτα άτυχος ή συγκλονιστικά τυχερός; Ανάλογα πώς το βλέπει κανείς. Πάντως αυτός ο 20χρονος είναι από τους λίγους που έχει δεχθεί επίθεση καρχαρία, αρκούδας και δάγκωμα φιδιού και έζησε για να το διηγηθεί.

Ο Ντίλαν ΜακΓουίλιαμς δέχθηκε επίθεση από καρχαρία, την Πέμπτη, στη Χαβάη. Δεν ήταν η πρώτη φορά που κινδύνευσε όμως. Πέρα από αυτό, μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια, ο Αμερικανός έχει δεχθεί επίθεση από αρκούδα και τον δάγκωσε κροταλίας!

Στην τελευταία του περιπέτεια, κατάφερε να κολυμπήσει περίπου 30 μ., για να βγει στην αρχή, όπου του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες μετά την επίθεση του καρχαρία. «Δεν ήξερα αν είχα χάσει το μισό μου πόδι», παραδέχεται. Τελικά, ήταν τυχερός, για μία ακόμη φορά, καθώς γλίτωσε με επτά ράμματα.

Πέρυσι είχε χρειαστεί περισσότερα- 9 ράμματα- στο κεφάλι, όταν του επιτέθηκε μία αρκούδα, σε κατασκήνωση στο Κολοράντο. Ο ΜακΓουίλιαμς κοιμόταν έξω από τη σκηνή του, όταν η αρκούδα άρχισε να δαγκώσει το πίσω μέρος του κρανίου του. Κατάφερε να ρίξει γροθιά στην αρκούδα και να τη χτυπήσει στο μάτι, με αποτέλεσμα εκείνη να τον αφήσει.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το