Θ Plus

Αυτή είναι η πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση (video)

Iσως η ωραιότερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για φέτος είναι η ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού, μια ταινία που δημιουργήθηκε από τον ιδιοκτήτη του κινηματογράφου The Palace στην Αγγλία. Η ιστορία εξελίσσεται σε έναν κινηματογράφο, σε ένα χωριό της Βρετανίας. Εκεί, στον κινηματογράφο Palace του 1912 των μόλις 60 θέσεων στο Λονγκρίτζ, γεννήθηκε και «μεγάλωσε» η ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού. Ο Τόνι Φρίμαν στα 81 του και η Κάρολ, έξι χρόνια μικρότερη του, πρωταγωνιστούν στη διαφήμιση.

Η ιστορία αγάπης του Τόνι και της Κάρολ
Η ιστορία αγάπης ξεκινά την ημέρα που ο Τόνι και η Κάρολ γνωρίστηκαν μέσα στον κινηματογράφο όταν το μικρό αγόρι πετούσε καραμέλες στην μικρή κοπέλα που βρισκόταν κάποιες σειρές πιο μπροστά. Τελικά οι δύο τους ερωτεύτηκαν, έγιναν ζευγάρι και συνέχισαν να πηγαίνουν στον ίδιο κινηματογράφο να τρώνε καραμέλες παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ταινία. Το ίδιο έκαναν αργότερα όταν και μεγάλωσε η οικογένεια τους με τρία παιδιά. Πάλι εκεί, πάλι παρέα με… καραμέλες από μια χαρτοσακούλα.

Στην συνέχεια, ο Τόνι έξω από το Palace χαμογελάει όταν βλέπει ένα νεαρό ζευγάρι να προσπαθεί να μπει στον κινηματογράφο με το καροτσάκι του μωρού, και τον ίδιο να θυμάται να σπρώχνει το αναπηρικό αμαξίδιο της γυναίκας του. Το ζευγάρι συνεχίζει να πηγαίνει στον κινηματογράφο ακόμη κι όταν έχουν γεράσει Κατόπιν δείχνει τον ηλικιωμένο να μπαίνει μόνος του στον κινηματογράφο και να δίνει μια χριστουγεννιάτικη κάρτα στην ταμία που περιέχει ένα κουπόνι αξίας 10 λιρών για μία παράσταση.

Στην κάρτα – ένα συγκινητικό μήνυμα από την γυναίκα του, τον παρακαλεί να συνεχίσει να ονειρεύεται. Στο επόμενο πλάνο, βλέπει κανείς ένα flashback με την Κάρολ να γράφει την κάρτα, τυλίγοντας ένα σακουλάκι με γλυκά σε χριστουγεννιάτικο χαρτί και χαζεύοντας τις οικογενειακές φωτογραφίες. Επιστροφή στον κινηματογράφο πάλι, με τον χήρο Τόνι, να πηγαίνει με τα εγγόνια του πλέον, που τον συνοδεύουν κρατώντας τον από το χέρι.

Πόσο κόστισε η διαφήμιση
To κόστος της συγκινητικής διαφήμισης για τα φετινά Χριστούγεννα δεν ξεπέρασε τις 1.000 λίρες. Η ταινία δημιουργήθηκε από τον ιδιοκτήτη του κινηματογράφου The Palace, Λάρα Χιούιτ, με την βοήθεια ενός καμεραμάν και κάποιους ντόπιους κατοίκους, που προσέφεραν κοστούμια, φωτισμό, ήχο ακόμη και ένα vintage αυτοκίνητο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το