Τοπικά

Αύριο η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για καύση απορριμμάτων

Αύριο Δευτέρα 12 Μαρτίου (7 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα λόγω έλλειψης απαρτίας συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με προς συζήτηση θέματα τη λήψη απόφασης για τη δημιουργία ή μη, μονάδας παραγωγής SRF στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ και τη λήψη απόφασης για την καύση ή μη απορριμμάτων στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ.
Εξάλλου ο Δήμος Βόλου διοργανώνει ημερίδα με θέμα την καύση σκουπιδιών, στις 20 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη, στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, με τη συμμετοχή των μελετητών και ειδικών επιστημόνων.
Επίσης αύριο Δευτέρα 12 Μαρτίου (1 μ.μ.) έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Στο μεταξύ απόφαση για τα τέλη κοινόχρηστων χώρων θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, το οποίο θα συνεδριάσει πάλι την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου (2 μ.μ.). Στην ίδια συνεδρίαση θα τεθεί προς έγκριση και η τροποποίηση της Κανονιστικής Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την οργάνωση και τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό των όρων για τη διάθεση και κατακύρωση χώρων της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δήμου.
Το τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η έγκριση εγκατάστασης 85 στη Ν. Ιωνία και 116 στον Βόλο, υπαίθριων τηλεπικοινωνιακών καμπίνων για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα (1 μ.μ.) πρόκειται να συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
Τέλος την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου (12.30 μ.μ.) θα συνεδριάσει και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, με βασικότερο θέμα τη λήψη απόφασης έγκρισης τροποποίησης της υπ’ αριθ. 316/2017 κανονιστικής απόφασης για την οργάνωση & τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό των όρων για τη
διάθεση και κατακύρωση χώρων της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δήμου Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το