Αθλητισμός

Αυλαία με νίκη για τον Κένταυρο Αγριάς στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής του χάντμπολ

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, κερδίζοντας το Σάββατο 23 Μαρτίου την ομάδα του Ιωνικού Λαμίας με 28 – 19, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Ο αγώνας διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια και από τις δύο ομάδες, ενώ έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Σκετόπουλο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του. Η Μαγνησιώτικη ομάδα είχε το προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος του, πετυχαίνοντας την 8η νίκη στο πρωτάθλημα, που έδωσε στην ομάδα του Κενταύρου την 3η θέση στον όμιλο του συμμετείχε.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού να αναφέρουμε την τιμητική διάκριση που έγινε στο Παναγιώτη Ζωναρόπουλο, στο ημίχρονο του παιχνιδιού. Ο Ναουσαίος περιφερειακός πρόσφερε επί 6 χρόνια τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Αγριάς, με έντονη αγωνιστική παρουσία στα 4 χρόνια που η ομάδα αγωνίσθηκε στην Α2 εθνική κατηγορία, και αποχωρεί από την ομάδα του Κενταύρου. Στον αθλητή δόθηκε στο ημίχρονο του παιχνιδιού, η αγωνιστική εμφάνιση που φορούσε αυτά τα χρόνια. Επίσης οι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς προσέφεραν συμβολικά από ένα λουλούδι στους αθλητές Μακρή Χρήστο και Οικονόμου Ηρακλή, του Ιωνικού Λαμίας, οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια αγωνίσθηκαν στην ομάδα του Κενταύρου.

Για την ομάδα της Αγριάς η όλη της παρουσία στο πρωτάθλημα κρίνεται επιτυχής, αν αναλογισθεί κάποιος πως ήταν μια αρκετά ανανεωμένη ομάδα από πέρυσι, με αρκετούς νέους παίκτες (μ.ο. ηλικίας του ρόστερ τα 22 έτη), οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο εν λόγο πρωτάθλημα. Να αναφέρουμε πως στην πρώτη 5άδα των σκόρερ, οι τρεις (Χιώτης, Χούστης, Μακρής ) είναι έφηβοι. Αν μάλιστα η ομάδα της Αγριάς δεν είχε τις σημαντικές απουσίες σε κρίσιμα παιχνίδια (με Ηλυσιακό εντός, Πανιώνιος εκτός) , ίσως να είχε πετύχει και τον άθλο να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Την πρώτη θέση στον όμιλο κατέλαβε η ομάδα του Ηλυσιακού με 21 βαθμούς, η οποία από ότι δείχνουν τα πράγματα (αν παραμείνει η ομάδα του Άρη Νικαίας στην Α εθνική) οδηγεί σε απευθείας άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία, ενώ δεύτερη είναι η ομάδα του Πανιωνίου με 18 βαθμούς.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 2 – 2, 4 – 2, 6 – 4, 8 – 5, 10 – 7, 12 – 8 (ημχ)
15 – 9, 17 – 10, 19 – 12, 22 – 14, 25 – 16, 28 – 19.
Πέναλτι : 2/3 – 2/3
Δίλεπτες: 2 – 2
Κένταυρος Αγριάς (Σκετόπουλος): Κρατήρας (5), Μακρής (4), Δρενοβιάδης (1) Ζωναρόπουλος (3), Κισκήρας (1), Αρβανιτίδης (1), Χαλκιάς, (4), Μηλιόρδος Αθ. (1), Καρανάσιος (1), Χούστης (2), Σταυρακούδης, Χιώτης, Κρανιώτης (2), Λαγδός, Καποτάς (2), Σαμαράς (1).
Ιωνικός Λαμίας 2010 (Σκούρα) : Ίβρος (4), Μακρής Χρ., Μακρής Αθ. (2), Νάκος,

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ιστορικό βίντεο: Όταν ο Αταμάν είδε από κοντά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο το 2009

Ένα ιστορικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με τον νυν προπονητή…

27 Μαΐου 2024

Tα αποτελέσματα αρχαιρεσιών της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων

Στις 26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και…

27 Μαΐου 2024

Live η ενημερωτική συνάντηση στο δημαρχείο με θέμα «Το μέλλον του Βόλου – Δυνατότητες και προοπτικές»

Παρακολουθήστε ζωντανά την ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Το μέλλον του Βόλου – Δυνατότητες και προοπτικές»…

27 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε πατέρας που παρενοχλούσε τη 17χρονη κόρη του – «Κακό είναι που φιλάω στο στόμα τα παιδιά μου;»

Ποινή φυλάκισης 22 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν πατέρα…

27 Μαΐου 2024

Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: «Ηθελα να προστατέψω την περιουσία μου – Δεν θυμάμαι ότι τον χτύπησα», υποστήριξε ο κοσμηματοπώλης

Απολογήθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ο κοσμηματοπώλης, ο οποίος σε πρώτο βαθμό…

27 Μαΐου 2024

Εργασίες αποκατάστασης από τη ΜΟΜΑ του δρόμου προς την Ι. Μ. Αγίου Σπυρίδωνος στο Προμύρι

Ακατάπαυστα προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς την Ι. Μ. Αγίου Σπυρίδωνος στο Προμύρι…

27 Μαΐου 2024