Πολιτισμός

«Αυλαία» για την έκθεση «Τι μ’ ωφελούν οι άνοιξες» με έργα του Δημήτρη Μοράρου

Τελευταία μέρα σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου (11.00 με 14.00 και 19.00 με 21.00) για την έκθεση έργων του Δημήτρη Μοράρου στον Χώρο Τέχνης «δ.», στην οποία παρουσιάζεται η νέα δουλειά του καλλιτέχνη με τίτλο «Τι μ’ ωφελούν οι άνοιξες». Πρόκειται για έργα με θέμα τα λουλούδια και τα αγριολούλουδα της άνοιξης προσφέροντας με την εικαστική του προσέγγιση μια ξεχωριστή απεικόνισή τους.
Ο Δημήτρης Μοράρος γνωστός από ατομικές εκθέσεις στον Βόλο, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού διακρίνεται για την αναπαραστατική του ζωγραφική, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και νεκρές φύσεις. Χρησιμοποιώντας ζεστή χρωματική κλίμακα αποδίδει τα θέματά του περιγραμματικά.
Ο Δημήτρης Μοράρος γεννήθηκε στον Βόλο το 1957. Σπούδασε στην Αθήνα Εφαρμοσμένες Τέχνες με τη Χριστίνα Μυταρά και ζωγραφική με τον Γιάννη Τσαρούχη, στον οποίο διετέλεσε για τρία χρόνια βοηθός στο Μαρούσι και στο Παρίσι από το 1975 έως το 1978. Μελέτησε τη Βυζαντινή ζωγραφική στις Καρυές του Αγίου Όρους με τον Ιερομόναχο Γεράσιμο. Ζει και εργάζεται στον Βόλο ως ζωγράφος, χαράκτης και επιμελητής εκδόσεων.
Σημειώνεται ότι στον Χώρο Τέχνης «δ.» τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το