Τοπικά

Αυγενάκης: Επιλογή νίκης η Ρένα Καραλαριώτου και ο Κώστας Αγοραστός

«Γυρίζω με εντολή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη όλη την Ελλάδα με στόχο να οργανώσουμε και να οργανωθούμε, επιλέγοντας και στηρίζοντας τα άτομα εκείνα που θα δώσουν τη μεγάλη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Πρόσωπα ισχυρά, που εκφράζουν τις τοπικές κοινωνίες. Εδώ στη Λάρισα στηρίζουμε για τη μεγάλη νίκη την Ρένα Καραλαριώτου και στη Θεσσαλία τον Κώστα Αγοραστό». Με τα λόγια αυτά ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το «πράσινο φως» της γαλάζιας παράταξης στην κα Ρένα Καραλαριώτου, δίνοντας τέλος στο σίριαλ του υποψηφίου που θα διεκδικούσε τη νίκη στις δημοτικές εκλογές για λογαριασμό της ΝΔ.

Ο κ. Αυγενάκης σε δηλώσεις του άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για έναν «θίασο ο οποίος ανεβάζει ένα χιλιοπαιγμένο έργο, παρουσιάζοντας μια παρακμιακή εικόνα η οποία δεν ταιριάζει στους Έλληνες». Ο κ. Αυγενάκης ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος της ΝΔ είναι η νίκη στις εθνικές εκλογές με όρους πολιτικής συμμαχίας.

Τέλος, επεσήμανε πως οι Έλληνες «απέναντι στο μέτωπο του λαϊκισμού και της παρακμής που στήνει η κυβέρνηση, αντιτάσσουν αυτό της σοβαρότητας, του προγραμματικού σχεδίου και της αξιοκρατίας που εκφράζει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
Ιδιαίτερη αναφορά επεφύλαξε ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας κ. Χρήστο Καπετάνο, πιστώνοντας του την θετική κατάληξη της συμφωνίας που έφερε την κα. Ρένα Καραλαριώτου επικεφαλής του δημοτικού ψηφοδελτίου.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το