Τοπικά

Αυλαία στην δικαστική διαμάχη Σκοτινιώτη – Μπέου

mpeos skotiniotis

Με δήλωση του Αχιλλέα Μπέου που κατατέθηκε στο ακροατήριο του Δικαστηρίου, ότι ουδέποτε είχε την πρόθεση να θίξει την ηθική, επαγγελματική και προσωπική ζωή και δραστηριότητα του Πάνου Σκοτινιώτη, έκλεισε σήμερα η υπόθεση της ποινικής δίωξης κατά του Αχ.Μπέου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση του Π. Σκοτινιώτη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει ο πρώην Δήμαρχος Βόλου εναντίον του νυν. Μετά την κατάθεση της δήλωσης, ο Π. Σκοτινιώτης ανακάλεσε τη μήνυση και έπαυσε η ποινική δίωξη.

Στη δήλωσή του, ο Αχ. Μπέος αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ουδέποτε είχα την πρόθεση να θίξω την ηθική, επαγγελματική και προσωπική ζωή και δραστηριότητα του πρώην Δημάρχου Βόλου, του οποίου η παρουσία ως φυσικό πρόσωπο, δικηγόρο και οικογενειάρχη δεν αποτέλεσε αντικείμενο κριτικής και αμφισβήτησης από εμένα. Οι διατυπωθείσες πολιτικές μου απόψεις και μόνο αποτυπώνουν την αρνητική εικόνα που εξακολουθώ να έχω για τον τρόπο που άσκησε τα καθήκοντά του από πλευράς αποτελεσματικότητας και παραγωγής έργου.
Οι όποιες υπερβολές ενδεχομένως υπήρξαν στη διάρκεια μιας έντονης προεκλογικής περιόδου, με σημαντικές πολιτικές και κοινωνικές ανατροπές που την ακολούθησαν, θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο με Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, είχε απορριφθεί η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, που ο Α. Μπέος είχε καταθέσει κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών εναντίον του Π. Σκοτινιώτη, με το σκεπτικό ότι όλες οι εκφράσεις που είχε χρησιμοποιήσει ο Π. Σκοτινιώτης σε συνεντεύξεις του, συνιστούσαν αξιολογικούς χαρακτηρισμούς της πολιτικής παρουσίας του Α. Μπέου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το